25 september 02:44

Aanleveren

Ellen de Ronde liggend 2

Al 26 jaar inzet in de Riederlaan

Ellen de Ronde woont al 28 jaar lang op de Riederlaan in Hillesluis en zet zich al 26 jaar in voor haar straat. Samen met een paar buren zorgde ze voor het opfleuren van de Riederlaan. 

‘De afgelopen jaren hebben we dit op verschillende manieren gedaan’, vertelt Ellen met een glimlach. ‘Zo hebben we leuke lichtjes opgehangen, marktjes opgezet, bankjes neergezet en plantenbakken geplaatst. Het was altijd heel gezellig om dit samen met buren te doen, maar na al deze jaren hebben we besloten om met deze acties te stoppen. Dit komt omdat we allemaal wat ouder worden en we het niet meer kunnen opbrengen om telkens de acties te organiseren.’, legt Ellen uit. ‘Dat is heel erg jammer, maar we doen er niks tegen. Gezondheid komt boven alles.’

‘We zullen nog wel één keer per jaar het grote onderhoud aan de grote roze plantenbakken doen. Ik hoop dat mijn buren hun eigen plantenbakken goed onderhouden zodat de Riederlaan er mooi uit blijft zien. Ik zou het jammer vinden om te zien dat het werk, dat mijn buren en ik in de straat hebben gestopt, verloren gaat.’, eindigt Ellen.

De wijkkrant wordt vanaf 2 juni verspreid in de wijk. Samen staan we sterk(er). #TeamHillesluis. Lees de wijkkrant ook digitaal via deze link: https://bit.ly/3N6GgJW.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten