28 september 00:48

Aanleveren

Training Omgaan met Pubers bij RVC De Hef

Omgaan met Pubers is een GRATIS cursus waarbij je in 6 bijeenkomsten meer inzicht krijgt in het gedrag van je puber. Hierdoor weet je waarom een puber zich gedraagt zoals hij/zij doet. Door hier goed mee om te gaan krijg je een gelukkigere puber en een prettigere sfeer in huis.

Er wordt op een positieve manier ingegaan op de lastige momenten waar ouders van een puber mee te maken kunnen krijgen. De lichamelijke en geestelijke veranderingen in de puberteit, het puberbrein, praten en onderhandelen met de puber en leren grenzen te stellen worden behandeld. Er is ook veel ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere ouders en vaardigheden te oefenen.

Deze editie van Omgaan met Pubers wordt gegeven op RVC De Hef (Slaghekstraat 221) en start dinsdag 3 oktober om 18:30 tot 20:30 uur. Om mee te mogen doen aan de training hoeft het kind niet ingeschreven te zijn op deze school.

Deelname is GRATIS voor alle inwoners van Rotterdam.

Waar gaat dit plaatsvinden?: RVC De Hef (Slaghekstraat 221)
Voor wie is deze activiteit?: Ouders met kinderen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar
Hoe moet men zich aanmelden?: Graag aanmelden op: https://vvstwinkeltje.cartaonline.nl/aanbod/inschrijven/cl104/omgaan-met-pubers-op-locatie

 

Training-Omgaan-met-Pubers-bij-RVC-De-Hef-extra-media-LikeJeWijk-BMuWG

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

03 okt 2023

Tijd

18:30 - 20:30

Locaties

RVC De Hef
Slaghekstraat 221, Rotterdam
Wijken