11 december 19:51

Aanleveren

Hillevliet Festival

De Hillevliet bestaat 1 jaar en ze willen hun verjaardag graag met jullie vieren!

Op zaterdag 8 juli tijdens het Hillevliet Festival kun je nóg meer leuke dingen doen en beleven dan wat je al gewend bent van ze.

• Bij Zuid. Boijmans kan je op deze dag terecht voor een kunstwerkshop in De Kunstwerkplaats, maak je kennis met het archief van Arte Útil, kom je kijken naar ‘Boijmans op de planken’ en bouw je samen met kunstenaar Quentley Barbara mee aan een heus kunstwerk.

• Zelf aan de slag in de werkplaats van een goudsmid… Dat kan bij De Makerij!

• Houd je van produceren, muziek en/of podcasts maken, wil je je talent verder ontwikkelen of wil je jammen op verschillende instrumenten? Ga dan langs de Creative Space!

• Ook aan de feestbeesten is natuurlijk gedacht! Dans je heupen los op de live muziek van de SKVR Brassband, soulzangers Joni & Kaya Jules, soul en Afrikaanse gospelmuziek door Kevin Bokomo en Arabische jazzmuziek van trio MaDaBa gepresenteerd door North Sea Jazz Round Town.

• Vergeet niet je energie op peil te houden met het lekkere eten van de Volkskantine en de buurt barbecue van het buurtpreventieteam Hillevliet.

• Of doe mee aan de Hillevliet Battle gepresenteerd door SKVR! Een 1-on-1 allstyle dans battle. Met juryleden Gilbriano a.k.a Popeye, Giorgio van Albeda Dans en Kelly van X-gen crew zullen je skills goed gezien worden! DJ Don Dev zal de muziek verzorgen en MC Sniggy de master of ceremonie. Er is een prijzenpot van €250 voor de winnaar!

Dit is maar een greep uit het programma voor jong en oud. Kom jij ook? De toegang is gratis en iedereen is welkom!

Hillevliet Festival is onderdeel van Zomer op Zuid en wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet.

Datum

08 jul 2023
Verlopen!

Tijd

13:00 - 19:00

Locaties

Huis van de Wijk Hillevliet
Wijken