27 september 23:40

Aanleveren

0DD438BB-7A02-44F8-88FC-6B53E9E2102A

Veilig en Feijn actie in Hillesluis

Vrijdag 30 juni werd er door leden van team Hillesluis weer een “Veilig & Feijn” actie gedraaid.

Elke dag zijn er veel mensen voor en achter de schermen bezig om ons Hillesluis schoon, heel en veilig te maken en te houden.
Tijdens actiedagen zijn we met extra veel netwerkpartners in onze wijk, hierdoor dus ook nog beter zichtbaar voor een ieder.

Zo werd er gesproken met een groep jeugd die luidruchtig was op een speelplein. Door de jeugdboa’s zijn afspraken gemaakt en wat spelregels uitgelegd. Bij een café werd overlast geconstateerd. De overlastgevers en café eigenaar zijn hierop aangesproken. Locaties waar, in het recente verleden, overlast is geconstateerd werden extra bekeken. Denk hierbij aan parkeergarages of druk bezochte pleinen.

Voor een aantal overtredingen zijn, in totaal, 18 bekeuringen uitgeschreven. Dit was onder andere voor met (brom)fiets over het trottoir rijden, foutief parkeren, op de openbare weg alcohol nuttigen en / of het geopend bij je hebben van alcoholhoudende drank. Bovenstaande informatie is doorgegeven aan relevantie instanties, zij zullen waar nodig het één en ander verder afhandelen.

Bedankt voor je inzending, wijkagent Maurice!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten