LikeJeWijk

VACATURE: STAGIAIR CONTENT CREATIE + SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Wil jij weten bij welk bedrijf de huidige stagiair (2022 / 2023) haar stage met de beste beoordelingen heeft afgerond? Heb je lekker veel met de Rotterdamse wijken, social media en crossmedia? Heb je veel energie, verantwoordelijkheidsgevoel en sta je met gemak voor en achter de camera? Kom dan stage lopen bij oer-Rotterdams bureau voor crossmediale content creatie en community management… GERSER Media en LikeJeWijk!

Reageer snel want de plaatsen zijn beperkt. Maak tevens kennis met Emilie Kok die zelf kan vertellen waarom zij haar stage succesvol en met veel plezier heeft afgerond.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als stagiair content creatie creatie + social media management bij GERSER krijg je veel verantwoordelijkheid. Je takenpakket bestaat voornamelijk uit: content creatie, research en het produceren van allerhande online content voor de diverse online communities. Je maakt vlogs, video’s, foto’s, interviews en meer. Aan het eind van je stage ben je een crossmediale content koning, heeft social media geen geheimen meer voor je en heb je goede schrijfervaring opgedaan. Daarbij ben je (mede)verantwoordelijk geweest voor de moderatie van echte Rotterdamse communities. Je helpt mee aan het bouwen en beheren van Twitter, Tiktok, Instagram en Facebook accounts! Maar je schrijft ook voor de wijkkrant en denkt mee over videoproducties en straatinterviews. 

PROFIEL
Wij zoeken enthousiaste stagiaires die sociaal, vrolijk en representatief zijn, en vooral met verantwoordelijkheden om kunnen gaan. Je staat op en gaat naar bed met social media, maakt content en leert snel! Als je uit Rotterdam Zuid komt heb je een streepje voor! Verder: Je doet minimaal een MBO-opleiding studierichting: redactioneel, content creatie. Je bent op zoek naar een oer-Rotterdamse stageperiode van minimaal 6 maanden (40 uur p.w.) vanaf 1 september 2022. Je bent creatief, denkt snel en in oplossingen en hebt affiniteit/ervaring met social media, video’s, vloggen, crossmedia en je bent enthousiast. Je neemt je stage serieus en bent bereid te leren.

ERKEND HYBRIDE LEERBEDRIJF
De afgelopen jaren hebben wij plek geboden aan circa 100 studenten die bijna allemaal hun stage succesvol hebben doorlopen. Wij zijn een hybride leerbedrijf en voor de corona crisis al begonnen met locatie onafhankelijk werken. Wij werken vanuit huis, online en op locatie met elkaar. Op dit moment ervaren de stagiaires dit als zeer prettig omdat zij hun stage goed kunnen doorlopen; leerzaam en met plezier.

INTERESSE
Vertel ons dan op jouw manier waarom deze stage iets voor jou is. Stuur je CV naar ronald@gerser.nl of bel of App: 065287848. Een motivatievideo is helemaal top :). Meer over ons via www.gerser.nl en www.likejewijk.nl

Emilie Kok ronde deze maand met de beste beoordeling van de opleiding haar stage af bij GERSER Media. Ze werkte mee aan de sociaal media kanalen van LikeJeWijk, maakte wijkkranten en video’s voor diverse doeleinden zoals websites, TikTok en meer! Tijdens je stage ben je veel in contact met Rotterdammers, zoals onze burgermeester en mensen uit de wijken van Rotterdam.

De jeugdopleiding van GERSER is leuk en je hebt veel vrijheid! Bekijk de video hieronder gemaakt door studenten die eerder afstudeerden op het project WijkPlatform LikeJeWijk in het leerjaar 2021/2023