LikeJeWijk

De Wijkkranten maken we helemaal samen!

Precies. Gewoon op papier, in begrijpelijke taal voor iedereen uit de wijk op z’n Rotterdams. En natuurlijk online zijn we 24/7, bijna 10 jaar in zeven wijken op Rotterdam Zuid actief. In december verschijnen er drie wijkkranten; Beverwaard, Hillesluis en Bloemhof. Het WijkPlatform wordt steeds meer met, en door de wijk gemaakt… en omarmt.

? ???????????? ???? ?????
Deze week werd in de editie voor Bloemhof en Hillesluis een speciaal leaflet met alle maatregelen, voorzieningen, tips en info in de krant ‘ingestoken’. Bewoners die zorgen hebben als gevolg van de energiecrisis kunnen zo geholpen worden. Deze buurtmoeders onder aanvoering van Ayse Gur Oren hebben met elkaar bij Speeltuin de Klimroos 12.500 wijkkranten voorzien van leaflet, trots op hen.

?️ ???????????? ???????? ?? ?????????
Vanaf dit weekend gaat Stichting Citysteward Rotterdam de kranten rondbrengen en een wijkronde combineren. Goed om in de haarvaten van de wijk aanwezig te zijn, en een handje te helpen.

Aankomende week delen we ook de digitale versie, natuurlijk ?? Want alle artikelen zijn ook te lezen op de wijkwebsites, de socials en via de App.

?? ????????? ?? ?? ?????? ??? ????????????, ???????? ?? ?????!