29 mei 10:41

Bloemhof

Bloemhof festival 2022

Zaterdag 18 juni >> Bloemhof Festival 2022!

Het wordt tijd om de bloemetjes buiten te zetten! Op 18 juni 2022 vindt het Bloemhof festival plaats. Een dag waarop we alle positieve energie uit Bloemhof samen brengen en in het zonnetje zetten. Een festival vóór en dóór de buurt. Het thema is kunst en natuur, waar workshops, exposities, toffe optredens, muziek en natuurlijk lekker eten & drinken samen komen. 

In Bloemhof zijn veel talenten, bewoners, ondernemers, en organisaties te vinden die allemaal een plekje op het podium verdienen. Dit willen we jullie natuurlijk laten zien en ervaren. Niet iedereen loopt elkaar zomaar tegen het lijf, daarom is het festival de perfecte plek om elkaar te ontmoeten en verhalen te delen.

We kijken er naar uit om jullie deze zomer te zien op het Putseplein om te dansen, spelen en genieten van alles wat de wijk te bieden heeft. Ben jij er ook bij? De rest van de line-up wordt snel bekend gemaakt, dus houd de socials in de gaten!

Bloemhof festival is een samenwerking tussen Gemeente Rotterdam, Wijkplatform LikejeWijk en Groenemorgen. Voor meer informatie en vragen kan je mailen naar bloemhof@groenemorgen.org.Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Gerelateerde berichten