6 juli 19:15

Bloemhof

zakkenvullers-7

Hillekop weer schoon dankzij Zakkenvullers

Het was een aantal Zakkenvullers al opgevallen dat de ‘Hillekop’ weer helemaal vol lag. Hoog tijd om weer aan de slag te gaan, ondanks dat Corrie langs zou komen..

Zondag was een uniek dagje in deze minst zonnige maand ooit. Het was redelijk windstil en de zon brak af en toe door. Dat zijn toch wel de weersomstandigheden die je nodig hebt om dit werk te kunnen doen. Ze besloten last minute te gaan, waardoor er maar drie van de partij konden zijn: Thomas, Miranda en Eveline. Ze wisten al dat het veel werk zou zijn, maar het viel zwaar tegen. Normaal werken ze gezellig kletsend, maar gisteren waren ze er gewoon stil van.. Wat een werk! Ondanks dat het nog maar 4 weken geleden helemaal schoon was gemaakt. Ze haalden in 6 uur maar liefst 7 volle zakken uit de singel, terwijl ze doorgaans drie uur over een zak doen! De teller stond aan het einde van de middag op 347 volle zakken.

Mocht er iemand meelezen die wat kan betekenen voor de singel: er moet hoognodig gebaggerd worden! Ze kunnen over het water lopen. De foto’s spreken voor zich.. Binnenkort maar even de troep van Corrie opruimen! ­čśë

Deel dit bericht:

Categorie├źn

Gerelateerde berichten