3 juli 20:28

Bloemhof

Even-voorstellen-Nienke-Joyce-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-jtFNN

Even voorstellen: Nienke & Joyce

Graag stel ik mij even aan u voor. Ik ben Stadsmarinier Bloemhof Nienke Riemersma (links). Sinds maart 2021 ben ik samen met Projectleider Bloemhof Joyce de Koning (rechts) werkzaam in Bloemhof.

Bloemhof is een prachtige wijk, maar kent wel een aantal uitdagingen op het gebied van veiligheid. Samen met partners én bewoners in de wijk ga ik mijn uiterste best doen om Bloemhof nóg mooier te maken. In de zomer heb ik een kantoor aan de Sint Andriesstraat 9 geopend. Heeft u vragen aan de gemeente? Heeft u een klacht of opmerking over uw buurt of wijk? Wilt u iets voor de buurt of wijk organiseren en kunt u onze hulp gebruiken? Of wilt u iets aan de gemeente kwijt? Kom dan even bij ons langs! Als we er zijn staat de deur altijd voor u open!

Ook mag u altijd per mail of telefonisch contact met mij opnemen (e-mail: nm.riemersma@rotterdam.nl, 06-51718543).
Voor nu wens ik alle bewoners in Bloemhof alvast fijne feestdagen en een gelukkig & gezond 2022!

Hartelijke groet,
Nienke Riemersma

Dit artikel is ook te lezen via de wijkkrant van Bloemhof, huis aan huis verspreid in heel de wijk. De wijkkrant maakt WijkPlatform LikeJeWijk samen met wijkorganisaties, bewoners en partners in opdracht van de stadsmarinier Bloemhof.

Wil je de wijkkrant ook of liever digitaal lezen? Klik hier en lees de gehele krant via https://likejewijk.nl/bloemhof/de-eerste-wijkkrant-van-bloemhof-met-extra-editie-van-de-wijkraad/

Deel dit bericht:

Categorieën

Gerelateerde berichten