3 juli 19:42

Bloemhof

De-Winnaars-zijn-bekend-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-sK3Pn

De winnaars zijn bekend!

Goed nieuws! We hebben namelijk de eerste foto’s binnen van de winnaars van Bloemen voor Bloemhof! Het gaat hierbij om Atif (26), Judith (24), Aaliyah (9), Jaylana (11) en Lylyan (11). Zij zijn de trotse winnaars van de ontwerpwedstrijd. Op de foto’s zie je hoe ze hun eigen wenskaarten hebben ontvangen.

Lylyan (11 jaar oud, Oranjeschool, poserend naast de kerstboom) werd verrast in het klaslokaal en was helemaal ondersteboven van de winst! Atif (26, poserend met Nienke en Xenia) tekende vroeger veel, laatste tijd wat minder, maar Mo van de speelwinkel wist hem te overtuigen van deelname. Niet onverdienstelijk! Aaliyah (9) tekent heel graag en heeft een prachtig vrouwengezicht gemaakt met een botanische hoofdtooi. Judith (24) tekent ook graag en was blij verheugd met haar kerstkaarten, mok en tasje. Jaylana, als laatste, zit op de Pantarijn en heeft een prachtig bijschrift bij haar tekening geschreven: ”Als je in jezelf gelooft, is alles mogelijk.” Een wijze levensles!

Wilt u nou ook zo’n mooie wenskaart? Dat kan! Er worden namelijk een paar honderd wenskaarten verspreid over de hele wijk. Daarnaast komen er in 2022 ook nog verschillende muurschilderingen rondom de actie en verschijnen er 2 enorme wandpanelen boven het gemeentekantoor op de St Andriesstraat in Bloemhof. Zo zijn de bloemen voor iedereen te bewonderen.

Deel dit bericht:

Categorie├źn

Gerelateerde berichten