29 mei 09:56

Bloemhof

Wijkraad Bloemhof neemt afscheid

De Wijkraad neemt afscheid met een editie van de wijkkrant

In opdracht van de huidige Wijkraad Bloemhof heeft LikeJeWijk een wijkkrant gemaakt waarin de wijkraad zelf schrijft over actuele onderwerpen in Bloemhof. In deze editie die u hieronder digitaal kan lezen en ook in uw brievenbus zal verschijnen kijkt de wijkraad terug op de afgelopen vier jaar. Het artikel van de Wijkraad waarin zij terugkijken en afscheid nemen leest u hieronder. Op de foto bij dit artikel ziet u de Wijkraad en aanwezigen bij de laatste wijkraad vergadering op woensdag 9 maart in Speeltuin de Klimroos.

De Wijkraad neemt afscheid…
Deze ‘oude’ Wijkraad heeft vanaf 2018 geprobeerd zo goed mogelijk de belangen van de bewoners van Bloemhof te dienen. We hebben ons best gedaan erachter te komen wat bij u leeft en getracht dit onder de aandacht van de gemeente te brengen. Soms vonden we een gewillig oor, soms niet. We zijn erachter gekomen dat het veel geduld vraagt en dat je ook door moet zetten. Dat is gelijk ons belangrijkste advies aan onze opvolgers…blijf met de bewoners in gesprek, maak dat bespreekbaar en heb geduld en zet door.

‘Wij’ waren deze periode: Petra Franken, Djenabou Diallo, Ramazan Erdoğan, Olga van ’t Spijker, Marco van Lent en natuurlijk in de eerste jaren ook Zulqurnain Raja.
‘Wij’ hebben deze periode veel gehad aan onze ondersteuners, onze wijkmanagers, eerst Maurice Schweitzer en sinds najaar 2020 Harry Kraaijeveld, en onze wijknetwerkster, Xenia Heemskerk. De afgelopen vier jaar hebben wij met veel bewoners mogen samenwerken en veel bewoners hebben ons hen vertrouwen gegeven. Wij willen hen daarvoor bedanken en hopen dat vertrouwen waargemaakt te hebben.

Uiteraard publiceren wij een aantal artikelen ook op deze wijkwebsite en onze socials, te volgen via: FacebookTwitter en Instagram.
Wilt u de krant van de wijkraad liever digitaal lezen? De krant leest u het onderaan dit bericht!

Veel leesplezier!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Gerelateerde berichten