3 juli 20:27

Bloemhof

De-Buurtvaders-actief-tijdens-jaarwisseling-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-ckq0j

De Buurtvaders actief tijdens jaarwisseling

De betrokken groep vaders uit Bloemhof lopen wekelijks op maandag en donderdagavond een ronde in de wijk. Zij letten op misstanden in de buurt, melden zaken bij handhaving, politie en de gemeente en maken een praatje met mensen uit de buurt. Een extra paar ogen en oren in Bloemhof.

Op maandag 27 en donderdag 30 december lopen de buurtvaders van 19.00 uur tot 21.00 uur hun ronde door Bloemhof. Op 31 december lopen zij in wisselende groepjes tussen 14.00 uur en 19.00 uur door de wijk. De buurtvaders ruimen zwerfvuil op, maken meldingen en geven informatie en adviezen over de coronamaatregelen en spreken mensen aan op vuurwerk gebruik. U kunt deze avond meelopen met de buurtvaders, meer info via: 0619995474.

Dit artikel is ook te lezen via de wijkkrant van Bloemhof, huis aan huis verspreid in heel de wijk. De wijkkrant maakt WijkPlatform LikeJeWijk samen met wijkorganisaties, bewoners en partners in opdracht van de stadsmarinier Bloemhof.

Wil je de wijkkrant ook of liever digitaal lezen? Klik hier en lees de gehele krant via https://likejewijk.nl/bloemhof/de-eerste-wijkkrant-van-bloemhof-met-extra-editie-van-de-wijkraad/

Deel dit bericht:

Categorieën

Gerelateerde berichten