3 juli 19:43

Bloemhof

bewoners 2

Bewoners in de Egelantierstraat verbinden en inspireren!

Via een bewonersinitiatief was het raak. Door bewoonsters Fatima en Anita uit de Egelantierstraat werd het mogelijk dat Bloemhof een stukje groener werd. Na overleg met de gemeente werd een werkgroep opgericht en is men van start gegaan.

“We zochten buurtjes met groene vingers en ideeën om het project ook echt van de buurt te maken. We kochten plantenbakken en plantjes en hebben met elkaar geveltuintjes gemaakt en de bakken gevuld en geplaatst. Tijdens een buurtfeest werd het resultaat gevierd, de gezellige middag zorgde voor veel verbinding en gezelligheid tussen de bewoners.”

Het initiatief uit de Egelantierstraat heeft een positief effect op andere Bloemhoffers. Bewoners aan de Putsebocht zijn enthousiast om een soortgelijk project in hun eigen straat te organiseren. Fatima en Anita zijn dolblij met alle resultaten!

Dit artikel is ook te lezen via de wijkkrant van Bloemhof, huis aan huis verspreid in heel de wijk. De wijkkrant maakt WijkPlatform LikeJeWijk samen met wijkorganisaties, bewoners en partners in opdracht van de stadsmarinier Bloemhof.

Wil je de wijkkrant ook of liever digitaal lezen? Klik hier en lees de gehele krant via https://likejewijk.nl/bloemhof/de-eerste-wijkkrant-van-bloemhof-met-extra-editie-van-de-wijkraad/

Deel dit bericht:

Categorieën

Gerelateerde berichten