1 juli 22:52

Beverwaard

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beverwaard Bespaart, schrijf je in en laat je informeren!

29 november 2021 @ 19:30 - 21:00

Ben je huiseigenaar en wil je besparen op je energierekening? En lijkt het je leuk om je te verdiepen in het voordelig afnemen van energiebesparende maatregelen? Zet dan maandag 29 november om 19.30 uur alvast in je agenda!

In opdracht van de Duurzaamheidswinkel (gemeente) ondersteunt Hoom huiseigenaren in Beverwaard bij een gezamenlijke inkoopactie. Hoom is een landelijke coöperatie zonder winstoogmerk en houdt zich bezig met de energietransitie. Het doel van deze inkoopactie? Samen zo veel mogelijk energie besparen! Bijvoorbeeld door zonnepanelen voordelig in te kopen of isolatiemaatregelen tegen een voordelig tarief te laten uitvoeren. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter. Want dan besparen we samen meer.

 

Op maandag 29 november om 19:30 geeft Hoom een online presentatie over de kansen voor Beverwaard. Een leuke manier om eens op een andere manier naar je wijk te kijken. Ook de inkoopactie komt dan aan bod.

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via dit formulier. Liever eerst wat meer informatie? Stuur een mailtje naar rozemarijn.kwaasteniet@hoom.nl 

 

Gegevens

Datum:
29 november 2021
Tijd:
19:30 - 21:00

Organisator

Hoom

Locatie

Microsoft Teams