6 juli 21:27

Beverwaard

Energie-besparen-met-Beverwaard-Bespaart-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-eoiwl

Energie besparen met Beverwaard Bespaart

Vanaf deze maand gaan ze vanuit Beverwaard Bespaart actief aan de slag om bewoners uit Beverwaard te helpen met energie besparen in huis. Graag leggen we je uit wat Beverwaard Bespaart is en wat ze voor jou kunnen betekenen! 

Waarom energie besparen?
Het zal je vast niet zijn ontgaan: de kosten voor gas, brandstof en elektriciteit worden steeds hoger. Dat betekent dat het verwarmen van je woning en het gebruiken van elektriciteit steeds duurder wordt. En dat voel je in je portemonnee. Besparen is dus slim. Energie die je niet gebruikt is energie die je niet hoeft te betalen.

Beverwaard Bespaart
Beverwaard Bespaart is een initiatief waarbij actieve bewoners uit Beverwaard zich inzetten om alle bewoners uit de wijk te helpen energie te besparen en helpen grip te krijgen op energiekosten. Dit doen ze door informatie te delen op de website en ondersteuning aan te bieden. Ze werken hierbij samen met de gemeente. Vandaar ook dat de brief in een envelop met het gemeentelogo is verstuurd.

Hoe ze jou kunnen helpen?
Of je nu een huiseigenaar bent of een woning huurt, ze staan voor iedereen klaar. Dus wil je graag aan de slag gaan om energie te besparen en kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Ga dan naar de website www.beverwaardbespaart.nl en meld je aan voor een gratis afspraak met een energiecoach óf een eigen huis coach.

Energiecoach voor huurders
Energiecoach Henk helpt huurders van woningen die met kleine maatregelen aan de slag willen. Hij bekijkt waar kansen liggen om te besparen en legt uit hoe je dit het beste kunt aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan tips over het plaatsen van tochtstrips, opspeuren van sluipverbruik of het slimmer instellen van je cv-ketel.

Eigen Huis Coach voor huiseigenaren
Ben je huiseigenaar en wil je je woning duurzaam verbeteren? Schakel dan zeker Eigen Huis Coach Jerry in. Hij komt bij je langs om aan de hand van je wensen te bekijken welke mogelijkheden er zijn om je woning energiezuiniger, comfortabeler en gezonder te maken. Zo geeft hij tips over isolatie, zonnepanelen, ventilatie, etc. Ook kan hij je helpen bij het zoeken naar bedrijven, beoordelen van offertes en aanvragen van subsidie en/of een lening.

Maak kans op een GRATIS energiebespaarpakket!
Wil jij kans maken op een gratis energiebespaarpakket t.w.v. 90 euro? Meld je via de website dan snel aan voor de nieuwsbrief! Onder alle aanmelders verloten ze 75 energie-bespaarpakketten. Deze actie loopt tot 21 mei 2022. Wil je je aanmelden óf meer informatie over deze actie? Kijk dan op www.beverwaardbespaart.nl

Contact
Heb je vragen of wil je meer weten over Beverwaard Bespaart? Stuur dan een e-mail via mail@beverwaardbespaart.nl 

Met vriendelijke groet, Team Beverwaard Bespaart

Bewonersbrief Beverwaard Bespaart (mei 2022)

Deel dit bericht:

Categorieën

Gerelateerde berichten

Geboortegolf zwaan

Donderdag 16 juni vond een geboortegolf plaats in de Beverwaard van een zwaan met maar liefst 8 jonkies,

Fit met Julian

Vanmiddag 14 juni was het zweten in het Huis van de Wijk de Focus door training van Julien